Artigues recupera les seves festes després de vuit anys

  0
  Festes 3.jpg

  22/07/2016 – El barri de Lloreda també convoca als veïns a la plaça de la Segona República.

  La plaça d'Artigues, situada entre els carrers de Mariscal Cabanes i de Xile, acollirà des d'aquest dissabte 23 de juliol, fins dilluns, dia 25, les festes del barri d'Artigues que tornen de la mà de l'associació de veïns després de vuit anys, concretament des del 2008.
Una exhibició de boxa, a càrrec del club Boxa Sant Adrià, serà l'encarregada d'obrir el programa de festes el dissabte a les 12:30 hores. De cara a les 18.30h, s'oferirà un espectacle infantil amb 'Los Pipos' amb una degustació de gelats gratuïts per a tota la mainada. Ja a la nit, a les 22.45h, serà el torn del pregó de festes, a càrrec de Ramón Mateu, que donarà pas a la discoteca mòbil amb Festival Sound i a la degustació del famós Cocktail d'Artigues.

   

  
La festa de l'escuma des de la pista de bàsquet de la plaça Nicaragua, a les 12.30h, obrirà la jornada del diumenge dia 24, que finalitzarà amb l'exhibició de zumba a la plaça del Gas a les 19h, a càrrec de Kina Festa. 
Per concloure la festa major d'Artigues, l'associació retrà homenatge als socis de la tercera edat amb un berenar, el dilluns dia 25 a les 18h des de la seva seu.

   

  Lloreda

  D'altra banda, una de les entitats més antigues de la ciutat, l'Associació de Veïns de Lloreda té enllestida la seva festa major, que s'iniciarà aquest divendres, 22 de juliol a les 19.30h, amb la tercera edició del correbars amb la percussió del Clan Suricato, que tindrà sortida des de la plaça de la Segona República. Dissabte, dia 23, serà el torn de la festa de l'escuma, a les 12.30h, al pati de l'antiga escola de Lloreda; i al vespre, a partir de les 20h, s'iniciaran les exhibicions de ball amb la col·laboració de l'escola de dansa Multiestil i Complex. La discoteca mòbil 'Obi-One' posarà el punt final a les festes de Lloreda fins a les dues de la matinada.