El comerç de Bufalà torna a sortir al carrer

  0
  59
  Botigues Bufalà.jpg

  04/03/2015 – Serà aquest dissabte, de 10 a 20h, quan una quarentena de comerciants sortiran al carrer Independència a oferir les seves millors ofertes.

  Aquest dissabte, 7 de març, una quarantena de botiguers i serveis del barri de Bufalà tornaran a sortir al carrer Independència amb l'objectiu de donar vida al barri i, a la vegada, potenciar el petit comerç.

   

  Amb el trànsit tallat, les botigues enmig de l'asfalt i a ritme de batucada, així començarà  la segona edició de les "Botigues al carrer" a partir de les 10 del matí. Comerciants de moda, complements, alimentació, restauració i perruqueria, entre altres seran alguns dels serveis que oferiran els seus millors productes, descomptes i ofertes als veïns de Bufalà, però també de tots els barris de la ciutat de Badalona, fins les 8 del vespre 

   

  A més, la fira comptarà amb la participació d'entitats com Càrites, Can Barriga i l'Associació de Veïns de Bufalà, entre altres. També hi haurà activitats per a la mainada, exhibició de ball de saló, batucada a la tarda i l'actuació en directe del grup Munu a les 19h. Aquesta és ja la segona edició de les "Botigues al Carrer i l'associació de comerciants té previst realitzar un total de quatre edicions per aquest any, ja que consideren que és una "gran festa de convivència".

   

  Per altra banda, ja tenen concretada la data per celebrar la seva primera "Shopping Night" del barri de Bufalà, que s'espera que tindrà cita de cara al 7 de juliol, de les 12 del migdia a les 12 de la nit, al mateix carrer Independència.