El comerç de La Salut Alta torna a sortir al carrer per donar vida al barri

  0
  52
  DSCF0028.JPG

  18/05/2015 – Prop d'una quarentena de botigues del barri de La Salut i altres comerciants del mateix eix van omplir dissabte el carrer Pau Piferrer.

  Prop d'una quarantena de botigues del barri de La Salut i altres comerciants del mateix eix van omplir el passat dissabte, 16 de maig, el carrer Pau Piferrer, entre l'avinguda de Marquès de Sant Mori i el carrer Don Pelai, en la segona edició de Botigues al carrer, organitzat per l'Associació de Comerciants de Pau Piferrer-La Salut Alta.

   

  Durant més de deu hores els veïns i veïnes van poder veure productes d'alimentació, moda i complements, entre altres, però a més, activitats infantils com passejada amb rucs i inflables. L'objectiu d'aquesta fira va ser donar a conèixer i potenciar el comerç de proximitat i, a la vegada, facilitar les compres als veïns.

   

  D'altra banda, les associacions de veïns del Turó d'en Caritg i dels comerciants de La Salut Alta-Pau Piferrer organitzen aquest dilluns, 18 de maig a les 17 hores, un berenar popular amb animació i canó d'escuma a la plaça de l'Alcalde Joan Manent.