Els Dracs triomfen a la lliga europea davant els Amsterdam Crusaders

0
    30

18/05/2015 – Amb un 11-8 al marcador, els Badalona Dracs sumen la 14a victòria en el seu palmarès en competicions europees.

Els Osos Madrid, Pioners de L'Hospitalet i Badalona Dracs van tacar aquest cap de setmana el seu periple europeu a la IFAF Champions, després de les derrotes de la primera jornada, eren pràcticament impossibles, però tot i així, els equips espanyols van lluitar per obtenir una victòria. Només la van aconseguir els Dracs a la EFL, vencent en un emocionant partit als Amsterdam Crusaders (11-8). Un field-goal de 24 iardes, Guillermo Ramírez a l'últim quart va ser decisiu per als de Badalona, que sumen 14 victòries en el seu palmarès en competicions europees.

Tant els Dracs com Crusaders no es jugaven res, en un grup que han dominat els alemanys Allgäu Comets. Però, cap dels dos equips volien acomiadar-se de la EFL de vuit i van oferir un partit molt equilibrat, en el què els detalls van decidir.

Els Dracs es van avançar amb un touchdown de Ian Escoda, a pas de l'italìa Carlo Carminati, que va jugar de quarterback (Sergio Gonzalo arrastra molèsties i va ser baixa pensant en els play-off de la LNFA). Curtis Cannon va sumar la conversió de dos punts (8-0), però Crusaders va igualar abans del descans. El receptor Claudio Bartolozzi va anotar el touchdown i l'equip d'Amsterdam va cercar amb èxit els dos punts extra (8-8).

A la represa, igualtat total fins l'últim quart d'infart. Els Crusaders van recuperar un fumble a la iarda 5 i semblava que tenien la trobada a la butxaca, però Joan Carles Bartra, amb una intercepció providencial, va retornar la pilota fina la iarda 15 del camp rival i va obrir les portes del triomf. No va arribar el touchdown, però si el field-goal. Un cop de peu de 24 iardes de Guillermo Ramirez (11-8) va assegurar la victòria número 14 dels Dracs a Europa.