El Comitè Salvador Allende i la Comissió Che Guevara s’uneixen per treballar conjuntament

  0
  24
  Che.jpg

  13/07/2018 – Enguany s'homenatjarà el 45è aniversari de l’assassinat de Víctor Jara.

   

  Les diverses entitats que participen en el Comitè Cívic Salvador Allende i la Comissió Che Guevara, totes dues de Badalona, s'han reunir per començar a preparar els homenatges que, com cada any a la nostra ciutat, commemoren els aniversaris dels assassinats d'Allende i el Che, i com a novetat, es realitzarà un acte en record a Víctor Jara, en el 45è aniversari del seu assassinat per part de l'exèrcit de Pinochet.

   

  Concretament l'11 de de setembre tindrà lloc l'ofrena a Allenda a la plaça que porta el seu nom, situada al barri de Sant Mori de Llefià. També, el dia 15 del mateix mes a la plaça de la Segona República, a Lloreda, es realitzarà un acte amb música, poesia, sopar i begudes xilenes per retre homenatge al músic Víctor Jara i totes les víctimes assasinades per la dictadura xilena.

   

  Per últim, i com es va realitzant des de 31 anys, a la plaça del Che, de La Salut, es commemorarà la figura del gueriller argentí el 8 d'octubre.

   

  Destacar que més d'una trentena d'entitats badalonines participaran i donaran suport a aquests actes a través de la Comissió del Che i el Comitè Allende, entre elles el Casal d'Amistat amb Cuba, associacions de veïns, així com també entitats socials i polítiques.