El Concurs de Música de Badalona arrenca els motors de la 17a edició

  0
  concurs musica.jpg

  22/04/2015 – Les inscripcions estan obertes fins al 30 de maig i es fan a través de la web del concurs www.concursbdn.cat.

  El Concurs de Música de Badalona, organitzar per l’Associació La Rotllana, arrenca un any més com a certamen consolidat i concurs de referència a la comarca per a grups amateur. El concurs, que arriba a la 17a edició, té l’objectiu de potenciar la creació artístic-cultural dels joves, promoure les bandes emergents de l’escena catalana i oferir espais per a la música en directe. Està obert a grups i solistes de tot Catalunya i estils musicals amb la condició que els concursants no tinguin material musical enregistrat en cap companyia discogràfica, ni cap contracte en vigor.

  Les inscripcions estan obertes fins al 30 de maig i es fan a través de la web del concurs www.concursbdn.cat. L’elecció dels finalistes per cada categoria es fa a través d’un jurat especialitzat i només una banda pot passar a la final per votació popular a través de la web. Els finalistes per cada categoria de participació es disputaran els premis en unes finals en directe que tindran lloc al mes de Novembre.
   

  Enguany, l’organització guardonarà les bandes amb quatre premis: a la millor banda de Badalona, amb 1.000 euros; a la millor banda de Catalunya, amb 1.100; a la millor banda en llengua catalana, amb 1.000 euros i un conveni d’actuació; i un accèssit de la Fundació La Roda en forma de conveni d’actuacions per a la banda en català, dins la categoria de música de caràcter festiu per a tots els públics.

   

  El concurs compta amb el suport de la La Fundació La Roda, La Generalitat de Catalunya i Tugsal Transports Metropolitans, a més de la col·laboració de Tamercrea desenvolupador web, fm gràfics i Òmnium Badalona.