Jordi Subirana i Mercè Rius acompanyaran Falcó en una llista de CiU “plural i àmplia”

  0
  Falcó OK.JPG

  23/04/2015 – Després de l’aval dels òrgans locals de CDC i UDC, la llista que CiU presenta a Badalona per les eleccions del 24 de maig va ser aprovada pel Consell Nacional conjunt extraordinari de Convergència i Unió celebrat el dissabte passat. 

  Després de l’aval dels òrgans locals de CDC i UDC, la llista que CiU presenta a Badalona per les eleccions del 24 de maig va ser aprovada pel Consell Nacional conjunt extraordinari de Convergència i Unió celebrat el dissabte passat. La llista l’encapçala l’actual president del grup municipal de CiU i diputat al Parlament, Ferran Falcó, a qui segueixen el líder i regidor d’Unió, Jordi Subirana, i la convergent Mercè Rius en tercer lloc.

   

  Com a número quatre de la llista, CiU presenta Maria Lluís Gol, mestre d’idiomes i persona molt vinculada a l’esport local, a més de ser vocal de la Federació Catalana de Bàsquet. En cinquè lloc hi ha Pere Martínez, comerciant que, en qualitat d’independent, s’incorpora a la llista després d’haver encapçalat la llista de Solidaritat Catalana per la Independència a les municipals de 2011. En sisè lloc hi ha una altra figura independent: es tracta d’Alícia Bayó, treballadora en una empresa de serveis sanitaris.

   

  El setè membre de la llista de CiU Badalona és el president de la secció local de la JNC, Genís Juan, estudiant d’enginyeria industrial. El vuitè és Xavier Moreno, comercial, mentre que la novena posició l’ocupa Abdelkrim Latifi, treballador des de fa 20 anys en una empresa de serveis i 10 anys delegat sindical d’UGT. Finalment, la desena posició de la llista de 27 és per a Queralt Liceras, treballadora social i pedagoga en un centre d’acollida de menors. L’actual regidor Josep Pera, que ja va anunciar la seva intenció de no presentar-se a les posicions capdavanteres, tancarà de forma simbòlica la llista.

   

  “Aquesta és una llista generacionalment àmplia, socialment transversal i territorialment complerta, amb gent d’edats diferents, esferes professionals i socials diferents, i barris diferents”. “Creiem que és una llista que representa la pluralitat de Badalona, i està pensada perquè la gran majoria de Badalonins que aposta pel canvi des d’un esperit constructiu s’hi senti representada”.