El Concurs de Música de Badalona ja té el seus 16 finalistes

  0
  concurs musica finalistes.JPG

  18/06/2014 – D’entre les 135 bandes que s’hi han presentat enguany, el jurat ha seleccionat un total de 16 per a les tres categories de participació; el següent pas ara serà la final en directe.

  La 16ª edició del Concurs de Música ja té finalistes. D’entre les 135 bandes que s’hi han presentat enguany, el jurat ha seleccionat un total de 16 per a les tres categories de participació. El següent pas ara serà la final en directe, on els grups competiran pels premis en les actuacions  que tindran lloc a la Sala Estraperlo el 17 i 24 d’octubre.

   

  Els grups classificats per a Millor Banda de Badalona són: Mundo Guerrero (rock mestís acústic), Berberechos en su salsa (rumba), Emili Dickinson (pop folk), K de Kilo (Hip Hop, reggea), Bandalona (hip Hop), Pedro Parque (Indie), Jhak (rap) i Munu (pop rock mediterrani). Els candidats a Millor Banda en Llengua Catalana són Oriol Padros (pop), Extra T Rastes (mestissatge), Hora de Joglar (mestissatge) i Píxels (pop–rock). Per últim, altres cinc grups es disputaran el guardó de Millor Banda del Concurs: Till April (swing circus – cabaret punk), Apollo Fyltrap  (pop alternatiu), La Desbandada (rock) i Tears in Rain (rock alternatiu).

   

  Després de 16 edicions consecutives, aquest projecte, que en un inici va néixer per impulsar les bandes de Badalona, avui és consolida com un referent dins la música emergent a Catalunya. S’hi presenten bandes d’arreu del territori català i de tots els estils musicals i compta amb col·laboradors com la Fundació La Roda, Cervesa Dimoni, Tugsal i Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

   

  El Concurs és una iniciativa de l’associació La Rotllana per potenciar la promoció de les bandes i solistes emergents de l’escena catalana, la sociabilització a través de la música i l’autoproducció artística.