El conseller Felip Puig aplega un centenar de persones a Badalona

  0
  14-03-06FotoActeHCFP2.jpeg

  07/03/2014 – El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya va analitzar la situació econòmica en una xerrada organitzada per l'agrupació local de CDC.

  Davant un centenar d’emprenedors de Badalona, el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, va analitzar la situació econòmica del país tot destacant que el desenvolupament dels projectes del teixit productiu català es fonamenta en una xarxa de petites i mitjanes empreses que des de fa molts anys exerceixen de motor de l’economia. Davant els reptes polítics, Puig va posar de manifest que la vocació internacional que tradicionalment han tingut les empreses catalanes “situen en un context positiu les perspectives de futur de les empreses en el cas que el poble de Catalunya decideixi que el país ha de tenir una nova organització política en forma d’Estat”. En aquest sentit, Puig va contraposar “les campanyes de la por a la realitat del dia a dia de l’empresa catalana”, que cada vegada “exporta més i que millora en termes de competitivitat”. El conseller també va posar de manifest que el procés “no està afectant ni afectarà la capacitat del país per atraure inversions estrangeres”.

   

  La conferència es va celebrar a la seu del Gremi d’Instal·ladors de Badalona, a l’edifici CATT de Montigalà. Abans de la intervenció del conseller Puig, el president del grup de CiU a l’Ajuntament i diputat al Parlament, Ferran Falcó, va destacar les potencialitats que per a l’empresa i l’economia catalana té que Catalunya es constitueixi com un nou Estat europeu, i va repassar algunes de els accions que, a Badalona, Convergència ha impulsat per a afavorir les petites i mitjanes empreses i els autònoms.