Detingut un home de Llefià després d’apunyalar el seu veí

  0
  90

  08/03/2014 – Tant l’agressor com la seva víctima eren veïns del mateix bloc de pisos i havien començat a discutir davant de la porta d’entrada de l’immoble per motius que es desconeixen.

  La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir aquest dimarts a la tarda un home que presumptament acabava d’apunyalar-ne un altre a l’avinguda del Marquès de Sant Mori, del barri de Sant Joan de Llefià. Tant l’agressor com la seva víctima eren veïns del mateix bloc de pisos i havien començat a discutir davant de la porta d’entrada de l’immoble per motius que es desconeixen. La víctima va ser atesa de lesions de pronòstic menys greu, mentre que el presumpte agressor va ser detingut i acusat de temptativa d’homicidi dolós amb lesions.

   

  D’altra banda, la matinada d’avui dijous agents de la Guàrdia Urbana adscrits a la Comissaria de Sant Roc han detingut un home que presumptament havia intentat cometre un robatori amb violència minuts abans. La víctima de l’intent de robatori s’ha dirigit a aquesta comissaria per denunciar els fets i indicar que l’agressor, que l’havia intimidat amb una navalla, encara era en un portal del carrer de Simancas del barri d’Artigues, a pocs metres de la Comissaria de Sant Roc. Agents de servei en aquesta comissaria s’han desplaçat fins al carrer de Simancas i han detingut el presumpte agressor, que en veure’s sorprès ha llençat la navalla a terra.