El Consistori actua per reduir el consum d’alcohol a la via pública a l’entorn de Can Ribó

  0
  11
  botellon coca cola.jpg

  08/10/2015 – EL passat cap de setmana es va engegar una prova experimental de patrulles ‘tàndem’ formades per Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra de forma conjunta.

  La Guàrdia de Badalona va iniciar la passada setmana una campanya de control dels establiments comercials que tenen limitat l’horari de venda de begudes alcohòliques en horari nocturn. L’objectiu és comprovar el compliment de la normativa que afecta als establiments de venda de menys de 150 metres quadrats de superfície segons la qual aquests comerços no poden vendre begudes alcohòliques entre les 10 de la nit i les 7 del matí. El primer cap de setmana s’ha saldat amb set aixecaments d’acta a locals que incomplien la normativa, de entre una quinzena que van ser inspeccionats.

   

  Aquesta no ha estat l’única mesura que el govern local ha posat en marxa per atacar directament al consum d’alcohol a la via pública a la zona d’oci de Canyadó per donar resposta a les queixes veïnals. També es va engegar una prova experimental de patrulles ‘tàndem’ formades per Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra de forma conjunta. Divendres i dissabte a la nit es van poder veure un total de quatre al polígon de Can Ribó. L’operatiu ha registrat quasi una trentena d’infraccions de l’ordenança municipal, com ara consum d’alcohol o aldarulls al carrer. L’alcaldessa Dolors Sabater ha valorat molt positivament els resultats i creu que el més probable és que s’acabi establint de forma permanent aquesta col·laboració.