El conveni d’ús de l’estadi, llest per a ser aprovat

  0
  IMG_0446.JPG

  05/01/2017 – La junta directiva del CF Badalona ha convocat els seus socis a una assemblea extraordinària el pròxim 18 de gener, dimecres, per tal de sotmetre a aprovació la proposta de conveni d'ús de l'estadi que ha acordat, després de negociar durant els últims mesos, amb l'ajuntament de la ciutat. 

  La junta directiva del CF Badalona ha convocat els seus socis a una assemblea extraordinària el pròxim 18 de gener, dimecres, per tal de sotmetre a aprovació la proposta de conveni d'ús de l'estadi que ha acordat, després de negociar durant els últims mesos, amb l'ajuntament de la ciutat.

  L'assemblea tindrà lloc al Museu, a les 19 hores en primera convocatòria. Si els socis escapulats aproven el document, l'ajuntament convocarà un ple extraordinari de manera immediata que hauria de confirmar definitivament la validesa de l'acord. El dia 20 de gener es farà efectiva la llicència mediambiental que farà possible el trasllat del Badalona a l'estadi.

  Si aquest calendari es compleix, el primer partit del Badalona a la seva nova llar tindrà lloc el cap de setmana del 28 i el 29 de gener, contra el filial del RCD Espanyol. En tot cas, aquest partit no serà el de la inauguració de l'estadi municipal de Badalona. La festa està prevista per més endavant.