“Tinc una oferta de la primera divisió grega, però em vull quedar”

  0
  OLIVA.JPG

  05/01/2017 – Els gols de Gerard Oliva, set en les últimes cinc jornades, no han passat desapercebuts arreu d'Europa. Per això el davanter de Riudecanyes té una oferta de l'AE Larissa, de la primera divisió grega, per marxar en el mercat d'hivern. Oliva assegura a aquest diari que es vol quedar. De moment, dissabte l'espera el Lleida al Camp d'Esports.

  Els gols de Gerard Oliva, set en les últimes cinc jornades, no han passat desapercebuts arreu d'Europa. Per això el davanter de Riudecanyes té una oferta de l'AE Larissa, de la primera divisió grega, per marxar en el mercat d'hivern. Oliva assegura a aquest diari que es vol quedar. De moment, dissabte l'espera el Lleida al Camp d'Esports.
   
  Com ho veu per dissabte?
  Volem començar l'any amb victòria i continuar amb la bona ratxa que portem.

  El partit arriba en un gran moment del Badalona i amb el Lleida en hores baixes. Hi ha més perill de caure, precisament per això?

  Nosaltres ens centrem en el treball i preparem el partit que ens espera cada jornada. No pensem en les dinàmiques dels uns i dels altres. Si fem les coses bé, tenim moltes possibilitats de emportar-nos la victòria.

  He parlat amb molts dels seus companys i tots coincideixen a dir que el caràcter d'aquest grup és molt competitiu. És aquesta la clau de la bona temporada del Badalona?

  Totalment, som molt competitius, molt treballadors. A banda de ser bons futbolistes som un equip. Tenim una bona relació entre nosaltres i això es veu reflectit al camp.

  Tot plegat, l'ha ajudat a trobar el gran moment en què està?

  Sí, el meu bon moment és gràcies a tot l'equip. Jo sóc el rematador i qui ha de finalitzar les jugades d'atac. Si no fos pel bon treball dels companys, no tindria tantes opcions de gol.

  N'ha fet set en els últims cinc partits. Quants en promet pel final de temporada?

  Ha, ha, ha. No em vull marcar metes. Però no em conformo mai i seguiré treballant al màxim perquè arribin els màxims possibles.

  Ha jugat en molts equips, tot i que és jove encara. Té ganes d'establir-se uns quants anys en un mateix club?

  M'agradaria tenir estabilitat i a Badalona estic molt a gust. Però en el futbol mai se sap: avui sóc aquí i demà potser ja no hi sóc.

  Té alguna oferta per marxar en el mercat d'hivern?

  Si, una bona oferta de l'AE Larissa, de la primera divisió grega.

  I què farà? L'acceptarà?

  El meu representant està gestionant aquest assumpte, però a Badalona estic molt bé i difícilment marxaré. Em vull quedar.

  Si, finalment, decideix marxar, el Larissa pagaria pel seu traspàs?

  Sé que volien oferir una quantitat, però no sé quant.