El coordinador de Sant Roc i el Districte 6 deixa el govern

  0
  33
  guanyem bdn.jpg

  12/07/2016 – El càrrec de confiança de la zona sud, Mustapha Aoulad, renúncia al seu càrrec per marxar a una altra feina, assegura.

  L'organigrama del govern municipal tornarà a variar els propers dies després de la renúncia del coordinador del Districte 6, Mustapha Aoulad, que deixa el seu càrrec. Tot i que la formació encara no ho ha fet públic, Aoulad ha fet arribar als seus companys una carta oberta en la que explica els motius i s'acomiada.

   

  “Ha arribat el moment d'anunciar-vos la meva decisió de fer un canvi a nivell professional acceptant una altra feina en un altre municipi”, explica el coordinador de la zona de Sant Roc en el comunicat. També agraeix la feina i el tracte als membres de Guanyem, a les persones del govern, professionals ajuntament, del districte, del consorci i de les entitats. “Em desvinculo govern municipal, però seguiré vinculat a l'organització de Guanyem Badalona”, avança.

   

  Aquesta mateixa setmana, Guanyem tancarà el procés de presentació de candidats per a substituir Aoulad, un canvi que volen realitzar “de manera ràpida”. Finalment, serà una comissió institucional qui decideixi la nova figura. La plataforma espera escollir el substitut o substituta durant els propers dies per tal de que es pugui incorporar a la disciplina institucional aquest juliol.

   

  La del coordinador és la segona baixa del present govern, després de la dimissió del regidor Javi López.