La Colla Micaco conquista el 5de7 a Premià de Mar

  0
  41
  castellers premia.jpg

  12/07/2016 – Els micacos van tornar aquest cap de setmana a Premià de Mar, segona casa dels Castellers de Badalona on hi ha actuat durant 15 anys, amb objectius de màxims. 

  Els micacos van tornar aquest cap de setmana a Premià de Mar, segona casa dels Castellers de Badalona on hi ha actuat durant 15 anys, amb objectius de màxims. Una plaça propícia on han aconseguit grans fites i on, enguany, han fet un salt qualitatiu amb el 5de7.

   

  L’actuació de Festa Major amb els Capgrossos de Mataró va començar amb el tradicional pilar de 4 caminat per tot seguit afrontar el primer repte del dia, descarregar per primera vegada en aquesta temporada el 5de7. El castell va pujar tremolós però l’experiència dels badalonins els va permetre descarregar-lo amb solvència. En segona ronda, encaraven el segon repte del dia: el 7de7, un castell de màxima dificultat pel nombre de castellers que requereix. El castell va pujar lent i es va descarregar sense gaires complicacions. Com a últim castell, va ser el torn del 4de7 amb l’agulla, castell també de gamma alta de set que es va descarregar per sisena vegada aquesta temporada.

   

  Durant les pròximes setmanes els Castellers de Badalona faran una parada per vacances però tornaran amb motiu de la Festa Major d’Agost de Badalona.