El Cor del Barri, la plataforma col·laborativa del comerç de proximitat

  0

  Badalona tindrà una alternativa de repartiment sostenible que aposta pel comerç de proximitat. Un pare i un fill de la ciutat, Jaume Fonollà en ambdós casos, han iniciat El Cor del Barri, un web on les botigues de Badalona podran exposar els seus productes.

  Els usuaris que accedeixin podran fer la comanda i la rebran a casa en les diferents franges horàries que proposen, dos al matí i dos a la tarda. D’aquesta manera, el client podrà comprar en diferents establiments des d’una mateixa plataforma. En Jaume Fonollà pare, assegura que no només ofereixen restauració i alimentació, sinó que tenen diferents serveis. “A la nostra plataforma ja tenim peixateries com l’Orada, restaurants com l’Antillana o el Jocar del carrer de Mar. Però també oferirem serveis com perruqueries, esteticistes o centres de massatge.”

  En Fonollà fill afirma que són una alternativa sostenible a les grans multinacionals. “Oferim un servei d’última milla, que consisteix en un repartiment sostenible i ràpid. Disposem d’una flota de 10 tricicles elèctrics i tenim al cap vehicles de més capacitat. L’objectiu d’aquesta plataforma no és només connectar l’usuari amb els comerços de Badalona, sinó també amb altres ciutats”.

  Pel que fa a l’economia, expliquen que la seva intenció és fer d’enllaç digital i que el percentatge que cobren és més beneficiós pel comerciant en comparació amb altres grans empreses. L’usuari, però, pagarà en funció de la llunyania de l’establiment amb el domicili, tot i que el preu, asseguren, voltarà com a màxim els 5 euros.

  La plataforma estarà disponible el 15 d’abril.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí