Proposta per digitalitzar els mercats de Badalona

  0

  Aquesta setmana s’ha exposat a diversos paradistes de Badalona la possibilitat de vendre els seus productes a través d’una web. Es tracta d’una iniciativa per part de l’ajuntament de Badalona que subvencionaria aquesta digitalització dels mercats.

  La reunió s’ha fet de manera telemàtica amb la regidora de Comerç, Rosa Bertran i els responsables de Mercado 47, una empresa que opera en mercats de Madrid. La idea seria poder comprar els productes en línia i el client podria escollir entre passar a recollir la compra o que una empresa de repartiment la lliurés a domicili. En aquesta sessió informativa els paradistes també han pogut preguntar els dubtes i inquietuds que tenen respecte a aquest nou model de venda.

  Tot i que en general la idea ha estat interessant per la majoria d’assistents, hi ha assumptes com determinar el pes i el cost d’un producte que generen debat. En ser un preu tancat a l’hora d’efectuar el pagament en línia, els productes de mercat no sempre tenen les mateixes dimensions ni pes, i per tant, variaria el seu cost i afectaria la manera de preparar les comandes. Una altra reticència és la pèrdua de l’experiència d’anar al mercat i escollir els productes que exposats, ja que, asseguren, perd part de l’encant. Es preveu una reunió el 17 de març, en aquest cas presencial, per resoldre dubtes i escoltar experiències reals on ja està funcionant aquest model de negoci.

  Aquesta iniciativa, tot i que els mercats han d’estudiar la seva viabilitat, podria iniciar-se sense necessitat que totes les parades decideixin sumar-se.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí