El correbars de les Festes de Maig agafa embranzida

  0
  166
  9d8c73d4-2475-49b1-9214-75f83ae91870.jpg

  06/05/2016 – L’Always Drinking Marching Band iniciarà la festa després del pregó.

  Va començar com una iniciativa de la Comissió de Festes que va comptar amb el vistiplau i suport de l’Anís del Mono, ara fa tres anys: una cercavila pel passeig Marítim i els carrers del centre de la ciutat que feia parada en certs establiments marcats i anava acompanyada de grups d’entitats que animàven la nit amb percussió, foc i balls. Quatre edicions després, la idea ha madurat, ha agafat força i serà l’encarregada d’obrir les dues setmanes de festes, després del pregó.

   

  El passat any, la Nit del Mono ja va reunir centenars de persones que van sortir de la Plana en massa per dur a terme el recorregut establert i controlat, amb la música i els espectacles de les entitats de guarnició. Enguany s’espera que la festa continuï guanyant adeptes i es converteixi en tota una tradició de la celebració local. El correbars farà un total de set parades en set establiments ben repartits. El punt d’inici serà la plaça de la Vila i el final, el Pont de Ferro, a la platja del Cristall.

   

  L’Always Drinking Marching Band escalfarà motors

   

  Abans de començar amb el correbars pròpiament dit, l’Always Drinking Marching Band serà l’encarregada d’escalfar els motors del personal, des de la plaça de la Vila, on acabaran els actes d’inici de festes i el pregó d’Open Arms, fins a la plaça de la Plana, per donar el tret de sortida a la nit. Un grup amb una posada en escena única i irrepetible, amb versions impossibles i divertits gags musicals.