El CRAD i la companyia Katalakaska creen sinergies

  0
  46
  fotoCRADkatalakaska_phixr (AJB_MITJA).jpg

  09/12/2014 – La companyia badalonina Katalakaska presenta l’obra 'Fantasies escèniques al CRAD', amb diversos monòlegs i lectures dramatitzades, a l’espai del Centre Cultural l’Escorxador NAU3.

  La companyia badalonina Katalakaska presenta l’obra Fantasies escèniques al CRAD, amb diversos monòlegs i lectures dramatitzades, a l’espai del Centre Cultural l’Escorxador NAU3. Aquesta formació teatral, que va ser fundada el 23 d’abril de 1999 arran d’un taller organitzat pel Casal Cívic de Pomar i pertany a l’associació sociocultural Districte Apatxe de Pomar, celebra els seus 15 anys de teatre, titelles, contes i recitals poesia. Un recorregut que, actualment, consolida a Katalakaska com una de les companyies més veteranes de teatre amateur de la ciutat, amb 30 membres entre actors i tècnics.

   

  Aquest dimecres, 10 de desembre, la companyia de Pomar prepara un programa amb diferents espectacles. Duelo de divas: ‘La Agrado’, dues persones que competiran per tal d’agradar al públic assistent (basat en el monòleg de ‘La Agrado’ de la pel·lícula Todo sobre mi madre de Pedro Almodóvar); El Príncipe de Persia, las dos coronas, aventura èpica narrada per Kaileena, l’emperadriu del temps (monòleg); Palabras de Lorca, lectura de diferents peces de Federico García Lorca (lectura dramatitzada); Tu recuerdo me inunda, una altra lectura dramatitzada, i Cartas de amor y desamor, històries de vida basades en aquest conegut llibre d’Espido Freire (monòleg).

   

  Aquest acte de caire festiu té una vessant solidària ja que es demana als assistents que aportin aliments no peribles que seran lliurats al Banc d’Aliments de Badalona per a la seva distribució