La PAH celebra la seva assemblea al Viver per reclamar un local propi

  0
  pah viver.jpg

  09/12/2014 – El col·lectiu va entrar un centenar de sol·licituds al registre municipal per demanar una reunió amb l'alcalde.

  La PAH de Badalona va celebrar la seva habitual assemblea a l’entrada de l’edifici municipal del Viver el passat dijous al vespre. L’objectiu de l’acció va ser tornar a reclamar una reunió amb l’alcalde per tractar la qüestió del local social de la plataforma, un afer que totes dues parts arrosseguen des de fa mesos, quan el col·lectiu va ocupar un espai abandonat al barri de Nova Lloreda. Llavors, el govern local va denunciar l’ocupació i va demanar que abandonés l’immoble; la PAH en cap moment s’ha negat, però exigeix un altre on poder atendre els afectats en condicions.

   

  Les postures es van apropar i semblava que el capítol es tancaria, però el diàleg de moment no s’ha produït i per això dijous la PAH va entrar dijous un centenar de sol·licituds reclamant l’esmentada reunió amb l’alcalde.

   

  El col·lectiu compleix 4 anys

   

  A banda de la protesta de dijous, la PAH va celebrar el passat dissabte al matí el seu 4rt aniversari amb una festa oberta a tothom a la plaça Pompeu Fabra. No van faltar els tallers, els parlaments, la música i, fins i tot, el teatre, amb l’obra Las tres cerditas desahuciadas. Una porquería de obra.