El Cryptshow Festival recorre al micromecenatge per finançar la seva 7a edició

  0
  cryptshow.jpg

  15/06/2013 – El certament de gènere de terror per excel·lència segueix el camí d'altres esdeveniments culturals que necessiten del finançament popular per tirar endavant la seva celebració.

  El Cryptshow Festival, el certamen cinematogràfic de gènere de terror, fantàstic i ciència ficció per excel·lència del Barcelonès Nord, arriba enguany a la seva 7ª edició. Encara que l’eix central de l’esdeveniment, que tindrà lloc a El Círcol a principis de juliol, és el cinema, també la literatura, la música i la pintura tenen un paper molt important. Es tracta d’una inicitiva independent, sense ajudes públiques ni subvencions, i que tot i el seu èxit creixent, necessita un cop de mà per autofinançar-se, com ja fan altres projectes culturals –recentment parlàvem del Concurs de Música de Badalona-.

   

  El Cryptshow s’ha embarcat en una campanya de micromecenatge amb l’objectiu de recaptar diners que contribueixin a l’organització del festival. Entre d’altres destins, els recursos recollits es dedicaran a la promoció, a despeses tècniques i a gestió de convidats especials. La iniciativa es desenvolupa a través Kifund, un web especialitzat en el crowfunding per a finançar projectes audiovisuals. La fita dels organitzadors és arribar als 666 euros, xifra quasi assolida a falta d’una setmana per concloure la campanya.