El CTT Badalona s’enduu una plata i tres bronzes en els Campionats d’Espanya

  0
  CTT Badalona.jpg

  01/07/2015 – Els equips masculins de benjamí i infantil van ser els encarregats d'aconseguir aquests magnífics i històrics resultats per al Club Tennis Badalona.

  Magnífics i històrics resultats per la Club Tennis Badalona als Campionats d'Espanya celebrats a Antequera del 19 al 28 de juny. Si bé no es van aconseguir complir totes les expectatives, els resultats han estat els millors del club badaloní des de la seva fundació, després de la plata assolida en dobles per Adrià Fernàndez l'any 2013 a Pontevedra.

   

  La participació badalonina, aportant jugadors en totes les categories, des de benjamins a absoluts, va ser la més nombrosa de l'estat amb un total de vuit equips participants.

   

  Els resultats destacats van ser els equips masculins de benjamí i infantil, aconseguint la plata i el bronze, respectivament. Mal regust per als infants, ja que van disposar de dues pilotes de partit que els haguessin portat a la final, on eres favorits. Arnau Lloret, Pau Lloret, Adrià Fernàndez i Raúl Fernàndez també van aconseguir pujar al podi en categoria de dobles.

   

  Pel que fa a les proves individuals, Marina Bueno va ser la més destacada en benjamí femení, mentre que Pau Lloret va caure a quarts de final en masculí. Adrià Fernàndez, Raúl Fernàdnez i Eduard Viladegut, l'equip infantil A, van aconseguir uns meritoris vuitens de final i Marc Pascual i Sergi Bocanegra van fer el mateix en alevins. En juvenil, Adrià Fernàndez va aconseguir entrar al quadre final i en sub-23 només Carlos Sànchez va superar la fase de grups.