El CTT Badalona si que pot a casa amb l’Olot

  0
  ctt badalona.jpg

  18/02/2014 – Els blaus van afrontar sense dificultats als de l'Olot i van acabar amb una victòria de 4 a 2 però que no altera la classificació. 

  Importantíssima victòria el passat, 15 de febrer, del Club Tennis Taula Badalona a casa davant l’Olot, un dels equips va que va aconseguir derrotar als blaus durant la primera volta.

   

  L’Olot a un partit d’entrar a la zona de descens, comença a treure l’artilleria pesada i va alinear per segona vegada a Gallego, jugador que havia militat diverses temporades a la màxima categoria. El base visitant va pressionar als badalonins que es veien obligats a sumar els quatre punts restants en joc, per evitar forçar uns dobles molts perillosos.

   

  Redón amb dos punts, Serra i Nolis van aconseguir els quatre punts pels locals, mentre que Gallego va sumar els dos de l’Olot, sense massa dificultats i deixant el marcador final en 4 a 2.

   

  Amb aquesta victòria i la de l’Ateneu, altre vegada per 4-3, la part alta de la classificació no es veu alterada a falta de set jornades. El pròxim partit dels blaus serà fora de casa el dissabte 22 de febrer, a les 16 h, contra l’ATT Premià de Mar.