Les Badalona Dracs vençudes per les Blackdemons tot i el gran treball al camp

0
    35

18/02/2014 – Les badalonines van rebre a Montigalà a les Blackdemons de Las Rozas en la segona jornada de LNFA Femenina, però no van poder frontar la força de les madrilenyes que van deixar el marcador en 26 a 47.

El passat dissabte, 15 de febrer, en el Camp de Futbol Municipal de Montigalà es va disputar la segona jornada de la LNFA Femenina que les Dracs rebien a casa seva a les Blackdemons de Las Rozas. En aquesta ocasió, van estar acompanyades per membres del patrocinador 888poker.es, qui van venir a donar suport.

El partit va començar sent un de tu a tu, les defenses aconseguien aturar els atacs i que no seria fins el segon quart qui per part de Dracs anotaria Ana Diaz el primer touchdown del partit per a les Dracs per poc menys de vuit minuts per arribar a la meitat del temps. El partit continuava i els atacs feien moure les cadenes i Dani Vera aconseguiria per a les madrilenyes empatar el partit a falta de quatre minuts. Blackdemons aconseguiria mitjançant a Lara Rodríguez, pràcticament sense temps de joc en el rellotge, avançar-se en el lluminós. Beatriz Herzog aconseguia l’anotació extra deixant el marcador en un 6 a 13 en la meitat del temps.

A la segona part, unes Dracs seguien a la mateixa tònica que a la primera part, lluitant pel joc aconseguien posar-se de nou per davant en el marcador gràcies a un touchdown de Laura Tristán i una anotació extra de dos per part d’Ana Díaz posava el 14 a 13 al marcador. A causa del cansament per part de les locals va fer que Blackdemons aprofitarà i a falta de cinc minuts pell final del quart novament, Lara Rodríguez anotaria un nou touchdown i Beatriz Herzog l’anotació extra. A falta de tres minuts va ser Herzog qui anotaria un altre touchdown ampliant l’avantatge en el marcador per a les noies de Juan Pedro Arnau. Rebeca Velasco anotaria un punt extra més i Lara Rodríguez tornaria a ser el malson de les Dracs i aconseguiria anotar un nou touchdown abans d’acabar el tercer quart i Beatriz Herzog aconseguiria anotar el punt extra deixant el marcador en 14 a 34.

En l’últim quart, les defenses intentaven forjar el atacs, però a falta de cinc minuts per a finalitzar el partit va ser la jugadora madrilenya Rebeca Velasco qui anotaria per a la seva esquadra. Lara Rodríguez aconseguiria la conversió extrar. Tot i l’avantatge en el marcador, les Badalona Dracs continuaven lluitant i en els següents drives per part de Dracs mourien les cadenes i seria Laura Tristán qui en jugada de carrera aconseguiria anotar novament per al conjunt dirigit per Peter Brugnani. En els següents drives de l’equip de Blackdemons novament la mexicana Rebeca Velasco aconseguiria anotar. Gairebé sense temps en el següent drive, una carrera de Claudia Font, qui s’escaparia de les seves adversàries, aconseguiria la última anotació per a les Dracs, deixant el marcador en el definitiu 26 a 47.