El cuer fa patir al Natzaret a casa (69 a 64)

0
    21

25/03/2014
    El Sant Narcís va jugar sense complexes i va amenaçar el triomf del Natzaret

El Natzaret, el líder de la Copa Catalunya, va haver de patir de valent per guanyar al Sant Narcís, el cuer, per 69 a 64

Els de Víctor Carrasco estan patint ara totes les lesions que no els havien afectat a la 1a part de la lliga, i ho estan pagant tant en els entrenaments, en els que baixa la qualitat, com en els partits en els que falta ritme.

A més, l'estil dels visitants, mai va ajudar a controlar el partit. Els gironins van practicar un joc molt anàrquic, creant avantatges des de l'1 contra1, i així van fer mal al Natzaret durant els 40 minuts. A més, al darrer estaven molt tancats, ajudant-se molt els un als altres i arribant a tapar molts forats.

L'inici del partit va ser molt travat. En 5 minuts en marcador era de 5 a 8 pels gironins fins que 3 triples seguits pels de casa van obrir un petit forat (16 a 11), que les bones accions individuals de Mondèjar i Pujolras van poder tapar (18 a 17). El 2n període va mantenir la mateixa tònica i per tant la igualtat. Anotar era complicat i imposar el ritme també (31 a 26).

A la represa però, el Natzaret va sortir amb una marxa més als dos costats de la pista. Cid estava molt bé sobre Juanola tot i ser castigat amb faltes i al davant, Riera hi posava el cap perquè l'equip trobés les millors opcions de tir.

Així, amb 2 triples seguits de Zudaire, el millor del matx, els blaus van aconseguir la màxima diferència (46 a 31).

A partir d'aquelll moment però, la desconnexió va ser total. El Sant Narcís va anul·lar al Natzaret amb una defensa pressionant i va traspassar tots els dubtes als locals. El parcial va arribar a ser de 12 a 0, i tot i que els de Víctor Carrasco van salvar el quart (50 a 47), els gironins van arribar a empatar el matx a falta de 8 minuts (52 a 52).

El Sant Narcís ho havia fet tot bé, però no es va arribar a posar per davant, i el Natzaret, amb més experiència, ho va aprofitar. 3 bones defenses al darrere, es van aprofitar al davant amb 8 punts, 5 de Zudaire, per agafar aire (63 a 56 min 6).

Tot i això, el Natzaret va seguir anant un pas enrere als atacs del Sant Narcís, i va donar una última oportunitat (67 a 64 a 37 segons), però el Sant Narcís no la va saber aprofitar, i Riera i Nil Santiago van tancar el partit des del tir lliure.

Amb aquest triomf, els badalonins segueixen líders amb 1 partit de marge respecte el grup perseguidor. Aquest dimecres a les 21:30 jugaran a casa contra el Prat en el partit aplaçat de la 22a jornada, i diumenge a les 18:30 tindran una difícil prova al camp del Mataró.