Una vintena d’activitats populars a Badalona a favor de la Marató de TV3

  0
  104
  image3_1_630x630.jpeg

  15/12/2017 – Escoles, AMPAs, entitats i clubs esportius hi col·laboraran durant tot el cap de setmana.

  Aquest diumenge, 17 de desembre, tindrà lloc la Marató de TV3. L'espai televisiu, com cada any, va acompanyat de moltes activitats populars repartides per tot Catalunya. Enguany, la Marató de TV3 estarà dedicada a les malalties infeccioses. Malalties com l'hepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi centraran aquesta edició. Els experts vaticinen que les malalties infeccioses es convertiran en una greu epidèmia en la pròxima dècada i que podrien arribar a causar 10 milions de morts el 2050 i superar les que provoca el càncer.

   

  A Badalona, aquest any s'han multiplicat les activitats organitzades per entitats, ampes o centres esportius per recollir fons per aquesta edició. Les ampes i escoles Sant Andreu de Natzaret, Minguella, Jungfrau, Mercè Rodoreda, Badalonès, Betúlia, Gitanjali López Torrejón, Planas i Casals, Progrés i Salvador Espriu han preparat activitats com berenars, festes solidàries, tallers o contes.
   

  Dissabte, 16 de desembre, el CAP Bufalà-Canyet es mobilitzarà per col·laborar amb la Marató de TV3. Durant el matí es realitzarà una caminada popular per tothom qui vulgui participar, des del centre de salut fins al Monestir de Sant Jeroni, on convidaran a fer un esmorzar saludable i oferiran informació sobre les malalties infeccioses. El mateix dissabte, l'Orfeó Badaloní ha organizat el seu tradicional concert a favor de la Marató de TV3. El Cor Drassanes, de Barcelona i el Cor de l'Orfeó Badaloní interpretaran nadales i el Magnificat de John Rutter, amb la col·laboració de l'Orquestra Baetulo. El concert serà a les 21h, a l'església de Sant Josep.

   

  D'altra banda, l'Agrupament Jaume Ortíz ha organitzat aquest diumenge, 17 de desembre, un esmorzar popular i solidari, a les 11h a la Rambla, davant Roca i Pi. El mateix diumenge al matí, a la mateixa Rambla, els Bufons del Toc han organitzat uns tallers de percussió, maquillatge, dibuix, confecció d'instruments i animació. Durant els darrers dies també s'han organitzat activitats a la Residència Berllor de Llefià, la Fundació Institut Guttmann o la Federació Catalana de Pitch & Putt, al Castell de Godmar.