El curt polonès ‘Dalej jest dzien’ es corona com a millor pel·lícula de la 48a edició de FILMETS

  0
  59

  El curt ‘Dalej jest dzien’ s’ha coronat aquest dissabte com a millor pel·lícula de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival. La producció polaca de 25 minuts era un curt del gènere de ficció escrit i dirigit per Damian Kocur i rodat en blanc i negre amb actors no professionals i sense un guió predeterminat.

  Els guardons de FILMETS s’han lliurat aquest dissabte durant la tradicional Nit de les Venus, la gala de cloenda del festival, que s’ha desenvolupat al Teatre Zorrilla de Badalona i que ha estat retransmesa per Televisió de Badalona i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. La Nit de les Venus ha estat presentada per les cantants Mone i Beth Rodergas i ha consistit en un espectacle musical en clau d’homenatge al cinema.

  La 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival s’ha desenvolupat del 21 al 30 d’octubre amb sessions presencials competitives al Teatre Zorrilla de Badalona, l’Institut français de Barcelona i els cinemes Can Castellet de Sant Boi de Llobregat. En total, FILMETS ha projectat 235 pel·lícules, de les quals 218 han competit a la Secció Oficial del festival, que s’han distribuït en 24 sessions temàtiques únicament presencials.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí