Mig miler d’alumnes badalonins participen d’una prova de matemàtiques a nivell mundial

  0
  31
  Foto estudiants.jpg

  19/03/2014 – 521 alumnes de centres de secundària de Badalona participaran el dia 20 de març en la Prova Cangur de Matemàtiques, que se celebra simultàniament a poblacions i centres educatius de tot el món.

  521 alumnes de centres de secundària de Badalona participaran el dia 20 de març en la Prova Cangur de Matemàtiques. Aquesta activitat, que se celebra simultàniament a poblacions i centres educatius de tot el món, té per objectiu la resolució de trenta reptes matemàtics.

   

  La Prova Cangur està organitzada per l’entitat Kangarou sans Frontières, i a Catalunya per la Societat Catalana de Matemàtiques. Els trenta reptes matemàtics que s’han de resoldre tenen una dificultat creixent. La resposta és tancada, amb cinc opcions diferents per cada problema.

   

  Els 521 participants de Badalona són alumnes de 3r i 4t d’ESO, i 1r i 2n de batxillerat dels instituts i centres Badalona VII, Barres i Ones, Boix, Enric Borràs, Isaac Albéniz, Jesús Maria, Júlia Minguell, La Llauna, Maria Ward, Pau Casals, Pere Vergés, Pompeu Fabra, Sant Andreu, SES Badalona i Ventura Gassol.

   

  La major part d’aquest alumnes faran la prova en el Centre Cívic La Salut, en dos torns diferenciats repartits durant el matí del dia 20 de març.