El Déjà Vu de l’Olímpic, a tocar (78-75)

0
    37
    Partizan

El Club Joventut Badalona va patir a Belgrad la segona derrota de la temporada a Eurocup davant el Partizan (78-75) i en un context idèntic al de fa dos dies a l’Olímpic davant el Bahcesehir, és a dir, amb les baixes de Tomic, RibasNeno i Zagars i sense temps d’exercitar-se a pista per poder recuperar ritme de competició. Tot i això, els verd-i-negres van tenir a tocar una nova remuntada, tal com va ocórrer a l’Olímpic. Sensacions i encert de menys a més.

El matx a la capital sèrbia va començar amb els verd-i-negres lideren el marcador al primer quart (18-19) gràcies al bon encert badaloní en el tir exterior. Els locals van començar a capgirar el marcador aprofitant el rebot ofensiu i les seves accions en transició. Codi Miller – Mcintyre i Nemanja Danguvic lideraven els serbis amb 8 punts al descans (41-33). Els bons minuts de Ferran Bassas liderant les assistències (7) i l’encert de López-Arostegui i Brodziansky mantenien els de Carles Duran molt a prop al marcador abans de marxar a vestidors.

Però l’inici del tercer quart va començar a estabornir les opcions de victòria badalonina i amb un parcial de 8-3 s’augmentava la diferència a 13 punts (49-36) i començava a posar el partit coll amunt gràcies a l’encert del Partizan en el tir exterior. Brodziansky, el jugador més destacat a pista, va aconseguir reduir la diferència a sis punts però, novament, l’encert local des de la línia de 6,75 tornava a augmentar l’escletxa (63-49).

Al darrer quart, el Joventut va respondre amb dos triples en un minut i mig de quart de Shawn Dawson (l’home verd-i-negre del partit) i tornava a reduir la diferència per sota dels 10 punts amb un 2-9 (68-61) esperançador. I la Penya va creure-hi en la remuntada fins a reduir la diferència als dos punts amb un triple de Morgan (74-72), amb un minut encara de partit a disputar. L’encert en els darrers segons i el rebot ofensiu no va acompanyar el conjunt verd-i-negra.