Badalona, entre les ciutats de l’AMB amb més atur

  0

  Badalona ha registrat aquest tercer trimestre de l’any, concretament al mes de setembre, una taxa d’atur d’un 15,09% amb un total de 16.265 persones a l’atur, 7.254 homes i 9.011 dones.

  Unes xifres que augmenten si les comparem amb el primer trimestre de l’any, quan començàvem el 2020 sense saber com es desenvoluparia l’any. Aquí, la taxa d’atur era d’un 13,64%. Per tant, veiem com la pandèmia ha tingut conseqüències catastròfiques a nivell laboral.

  Aquestes dades situen a Badalona en una sisena posició de les 38 ciutats o zones que conformen l’AMB, per sota, això sí, de les seves ciutats veïnes Santa Coloma de Gramenet, que ocupa una quarta posició, i Sant Adrià de Besòs, que ocupa la segona en quant a taxa d’atur ens referim.

  Els joves també perden

  Per altra banda, la taxa d’atur jove (menors de 20 anys fins els 34) se situa en un 26,56%, mentre que l’any passat estava en un 21,47%. Un total de 4.320 joves, un augment significatiu que, a més, deixa més víctimes femenines: les joves aturades tenen un percentatge més gran que els joves.
  El grup d’edat, per altra banda, que segueix als joves en quant a taxa d’atur elevada són els majors de 60 anys.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí