El derbi de ciutat és verd-i-negre (86-55)

0
    29

21/03/2016 – El júnior del FIATC Joventut supera el Sant Josep a l’Olímpic, aprofitant el pas endavant efectuat per diversos membres de la fornada del cadet.

Aquesta temporada, els partits que Penya i Sant Josep disputaven sempre tendien a finalitzar amb marcadors baixos i amb diferències curtes. El FIATC Joventut dominava el balanç directe de triomfs i derrotes (2/1), però venia d’haver caigut contra els parroquials en el primer encontre de la segona fase (68-63).

Al llarg de l’últim any, els groc-i-liles s’havien convertit en un rival molt incòmode pel bloc de Dani Miret, tot i que el passat cap de setmana la Penya cercaria la fórmula idònia per guanyar amb comoditat.

Després de superar un inici on el Sant Josep seria millor (2-11), la formació verd-i-negra explotaria a la perfecció la seva superioritat interior (23-23), arribant al descans havent anotat un quart dels seus punts després d’una captura en atac (42-34).

Durant el tercer parcial, el Sant Pep deixaria de tenir opcions (67-45) i aniria veient com les seves prestacions es reduïen amb el pas dels minuts (86-55). El verd-i-negre Alex Galán destacaria per damunt de la resta amb 17 punts i 8 rebots, tot i que una de les claus del triomf del FIATC Joventut seria el rendiment de dos cadets.

Arnau Parrado (17+6) i Joel Parra (11+15), aquest últim adaptant-se a la posició de tres tot i ser pivot, continuen confirmant-se com les revelacions de la temporada de la Penya.

El resultat del derbi deixa el CB Sant Josep en la cinquena posició de la taula (5/6), mentre que la Penya puja fins a la tercera plaça (7/4) a l’espera que el Manresa disputi el partit que té pendent.