Massa referents (82-67)

0
    22

21/03/2016 – L’Arenys Bàsquet Joventut encadena la cinquena derrota consecutiva a la pista del filial del MoraBanc Andorra.

Tot i la reaparició del pivot verd-i-negre Terrence Bieshaar (10 punts i 1 rebot en 24 minuts), el vinculat d’EBA del FIATC Joventut encaixaria al Principat una nova desfeta; resultat que el deixa ocupant una de les places de descens del grup C-2.

El filial del MoraBanc gaudiria de molts més referents ofensius al llarg del partit i explotaria el físic del seu pivot referència per dominar la pintura. D’aquesta manera, la societat formada per David Jofresa (26 de valoració), Cinto Gabriel (21 punts) i Wally Niang (15+14) no deixaria que l’Arenys disposés d’opcions.

El partit començaria igualat (17-21), circumstància que només es mantindria fins al descans (34-38). Durant el tercer quart, el MoraBanc Andorra ‘B’ posaria una marxa més, anotant 28 punts en deu minuts per obrir forat (62-53).

El coixí aconseguit pels blaus seria suficient per no patir (82-67) i per forçar l’Arenys Joventut a caure fins a la vuitena plaça del grup (5/7). La salvació és ara a un partit de distància, fet que obliga els verds a guanyar l’enfrontament del pròxim 3 d’abril contra el BC Martorell (18h a casa).