El derbi se’l queda el Bufalà

0
    31

El derbi badaloni es queda a Bufalà en un partit on l'Àguila no va aparèixer(4-1). Els locals van saber aprofitar les seves avantatges i no donar opcions a l'Àguila.

Un derbi sempre té un afegit que fa que sigui més especial i aquest derbi no seria menys tot i les diferències de classificació. Els dos equips sortien al camp conscients de les dificultats que tenien i cap dels dos volia perdre.

Tot i les ganes de jugar i de no perdre, el Bufalà va sortir molt endollat i amb ganes de liquidar el partit ràpidament, i quan només havien passat tres minuts el jugador del Bufalà Daniel Jurado avançava els locals i donava un cop fort als visitants. L'Àguila va seguir intentant-ho ja que no volia tirar el partit i tot i que van tenir alguna oportunitat mai van acabar de finalitzar correctament cap d'aquestes.

El Bufalà també seguia buscant jugades fins que al minut 22 van tornar a trobar porta i el jugador Gerard Gonzàlez posava el 2-0 al marcador. Els següents minuts de la primera part van ser una anada i tornada d'ocasions però que cap acabava amb gol. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part i amb el partit mig sentenciat per al Bufalà.

La segona part va començar amb els dos equips tancats al darrere i a l'espera del que fes el rival i durant els primers instants es van poder veure poques ocasions. Va ser a partir del minut 60 quan la cosa es va animar i el primer en colpejar va ser el Bufalà que al minut 63 Tomàs Dominguez posava el tercer gol pels locals. Dos minuts més tard els visitants es posaven les piles i de la mà de Daniel Rubio marcaven el seu primer gol i es posaven al partit.

L'Àguila no volia donar el partit per perdut i va seguir intentant la remuntada però la sort no estava de part seva i entre això i les males finalitzacions no van poder marcar aquell gol que els fiques de ple al partit. I quan semblava que el partit no tenia més història, el Bufalà va aprofitar una contra i va posar el 4-1 de la mà de Javier Ingerto en el minut 88.

El Bufalà es situa en cinquena posició amb 49 punts mentre que l'Àguila segueix en última posició amb -2 punts.