L’Avià sentencia al Llefià

0
    17

El Llefià perd per 0-2 a casa contra un rival directe i es complica molt la permanència a la primera catalana.

El Llefià no va rendir al nivell esperat i va veure com l'Avià els va condemnar al descens.

Es tracatava d'un partit clau pels interessos dels badalonins, sabien que les opcions de salvació passaven per assegurar tots els punts a casa. I no van estar a l'alçada. Els nervis i la tensió van fer encara més complicat el partit, però el cert és que els locals mai es van trobar a gust sobre el terreny de joc, no trobava la seva posició i no era capaç de defensar amb l'intensitat que demana una partit d'aquesta importància.

La primera part va ser molt poc lluÏda ; només un xut que va rebotar al pal per part de Peke va amenaçar en moure el marcador, però no ho va acaonseguir i es va arribar a la mitja part.

A la segona part els visitants van sortir amb una marxa més i van sentenciar el partit i al Llefià: dos gols ens poc més de 6 minuts de diferència van ser massa pels locals, que no van veure l'opció de reaccionar i es va enfonsar.

Amb aquesta derrota els locals ja no depenen d'ells mateixos per quedar-se un any més a la primera catalana.