El Diari de Badalona vol començar l’any fent regals als seus lectors

  0
  12
  IMG_3480.JPG

  31/12/2012 – A partir d'aquesta setmana, començarem a sortejar tres tipus diferents de regals; subscriu-te ja i participa!

  Al Diari de Badalona volem començar l’any de la millor manera possible pels nostres lectors i prendrem la nostra pròpia iniciativa de ‘Reis Mags’. A partir d’aquesta setmana encetarem el sorteig de tres regals entre els subscriptors de la nostra pàgina web, www.diaridebadalona.com.

   

  D’una banda, regalarem un exemplar del nou llibre del presentador badaloní Jorge Javier Vázquez, La vida iba en serio, que el propi periodista ens signà durant la presentació al Teatre Principal de Badalona; també tenim preparades més de 100 entrades per anar a veure l’exposició Dino expo XXL, amb recreacions de dinosaures i figures prehistòriques a mida real, ubicada al Fòrum de Barcelona; per últim, volem sortejar tres exemplars d’un recull fotogràfic titulat Vedanthangal, que reflexa la realitat de la regió homònima del sud de l’Índia; tota la recaptació aconseguida per la venta d’aquest llibre es destinada als projectes de Laia Foundation a Vedanthangal.

   

  Encara tens temps: subscriu-te a www.diaridebadalona.com, forma part de la nostra família i entra en el sorteig de molts regals.