El diputat de la CUP David Fernàndez fa campanya pel ‘Sí-Sí’ als encants de La Salut

  0
  18
  2014-11-05 - David Fdez als Encants de la Salut (Badalona) (3).JPG

  06/11/2014 – El representant de la Candidatura al Parlament va acompanyar membres locals de la plataforma Esquerres pel SíSí per repartir informació entre els veïns presents al mercat ambulant.

  El diputat de la CUP David Fernàndez ha visitat aquest dimecres els encants del barri de la Salut, a Badalona, on ha repartit material de la campanya Esquerres pel SíSí, juntament amb altres membres d'aquesta plataforma del Barcelonès Nord. Durant el matí, el cap visible de la Candidatura d’Unitat Popular va conversar amb veïns i veïnes sobre la consulta de diumenge, sobre la possibilitat d’unes hipotètiques properes eleccions i dels canvis socials que podria comportar la independència.

   

  En referència a la segona suspensió de la consulta per part del TC, Fernàndez va afirmar que el 9N s’ha de “sortir a votar a favor de la democràcia" i que cal una alta participació el proper diumenge. El diputat veu aquesta data com una jornada de mobilització i defensa de la democràcia i ha deixat clar que "el problema el tenen els que persegueixen, prohibeixen i volen segrestar les urnes". Sobre el valor del què passi el 9N, Fernàndez defensa “el valor social i polític de la consulta”, doncs el valor jurídic ha estat prohibit.

   

  En clau local, el diputat de la CUP va recordar el llarg camí de lluites socials de molts barris badalonins com La Salut o Llefià i la paradoxa que suposa que la crisi econòmica “estigui sent aprofitada pel Partit Popular per convertir-los en el feu electoral d'Albiol”. Quant al rebuig del govern local cap a la consulta, Fernàndez va asseverar que "votar ‘No’ és tan democràtic com votar ‘Sí’, però que “el que no és democràtic és no deixar votar". També va aprofitar per fer referència a l’actualitat política de l’Estat i els darrers casos de corrupció: "A partir de quan un partit amb 500 imputats passa de ser un partit a ser una màfia?".