Una persecució acaba amb tres homes detinguts per intentar robar un estanc

  0
  GU - vehicle.JPG

  06/11/2014 – Durant la persecució, dos dels vehicles patrulla que hi participaven van ser envestits pel vehicle on hi havia els tres presumptes delinqüents. A conseqüència de les topades, dos agents han resultat ferits lleus.

  La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut la matinada d’aquest dimecres tres persones que havien intentat robar un estanc ubicat al carrer de Francesc Macià, al barri del Raval. En ser descoberts pels agents, els individus, que anaven encaputxades, van fugir en el vehicle que portaven, de matrícula estrangera i que segons tots els indicis havia estat robat. Els tres detinguts són veïns de Barcelona.

   

  Durant la persecució, dos dels vehicles patrulla que hi participaven van ser envestits pel vehicle on hi havia els tres presumptes delinqüents. A conseqüència de les topades, dos agents van resultar ferits lleus. Finalment, la Guàrdia Urbana va aconseguir aturar el vehicle sospitós a la cruïlla del carrer de Ramon Llull amb l’avinguda del Caritg, al barri de Can Claris.

   

  Just al davant de l’estanc que intentaven robar al carrer de Francesc Macià, la Guàrdia Urbana va localitzar dos vehicles amb els vidres de la porta del conductor trencats. Segons les investigacions policials, tot apunta que els detinguts pretenien desfrenar aquests cotxes correctament aparcats i d’aquesta manera deixar espai lliure davant de la porta de l’estanc amb l’objectiu d’esbotzar-la amb el seu propi vehicle.