La L2 estarà tallada durant dos mesos per obres

  0
  458

  Des de dimarts 25 de juny fins al diumenge 25 d’agost (tots dos inclosos), estarà fora de servei el tram de la línia 2 entre Paral·lel i Sagrada Família. Per tant, quedaran sense servei sis estacions (Paral·lel, Sant Antoni, Universitat, Passeig de Gràcia, Tetuan i Monumental); Sagrada Família, que serà terminal provisional, tindrà una andana en funcionament (direcció Badalona Pompeu Fabra) i l’altra andana (sentit Paral·lel) estarà tancada. La resta de l’L2, entre Sagrada Família i Badalona Pompeu Fabra, funcionarà amb normalitat.

  La suspensió del servei durant dos mesos permetrà executar obres de millora que són incompatibles amb la circulació de trens. En concret, la Generalitat renovarà diversos elements de via, com les fixacions, que seran substituïts per una de nous, amb millors prestacions mecàniques que permetran eliminar les vibracions en aquest tram. També es renovaran els quadres de baixa tensió. La inversió de l’actuació és de 5,6 milions d’euros, procedents de fons europeus.

  Millora de la via i reducció de les vibra- cions a l’L10N
  Des de dilluns 5 d’agost fins al diumenge 25 d’agost (tots dos inclosos), estarà fora de servei el tram de la línia 10 Nord de metro entre La Salut i Gorg, de 860 metres de longitud. Per tant, quedarà sense servei l’estació de Gorg; La Salut, que serà terminal provisional, tindrà una andana en funcionament (en direcció La Sagrera) i l’altra andana (sentit Gorg) estarà tancada. La res- ta de la L10N, entre La Salut i La Sagrera, tindrà servei de metro.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí