El Divina, a lluitar contra l’estadística del Buesa

  0
  25
  cronica-625x416.jpg

  28/04/2017 – La Penya visita Vitòria, escenari on només hi ha guanyat en dues ocasions en els darrers 20 desplaçaments.

   

  Guanyar al Buesa Arena. Per què no? Si el Divina Seguros Joventut (10/19) assalta Vitòria, deixarà la permanència gairebé segellada mancant tres jornades (una de descans) per finalitzar la Lliga Endesa i podria encarar el matx 'definitiu' contra l'ICL Manresa amb més marge de maniobra.

   

  El bloc de Sito Alonso, un cop eliminat als quarts de final de l'Eurolliga a mans del totpoderós CSKA (3-0), està centrat en lluitar per acabar la fase regular de l'ACB com a campió (ara és tercer amb un balanç de 19/8 i a dos triomfs del líder).

   

  "Baskonia és un equip amb un físic impressionant. Estadísticament és la millor defensa del campionat en punts per possessió. Això ho han aconseguit per dues coses: pel nivell d'activitat i per tenir els conceptes defensius clars", destacava Diego Ocampo en la prèvia de partit de diumenge (12:30h) al Buesa.

   

  El tècnic parlava de com ha d'encarar el vestidor el matx davant el conjunt basc. "És cert que les opcions són poques, però en tenim. Si les volem aprofitar, haurem d'atacar movent la pilota quasi a la perfecció i no deixar que el talent de Baskonia entri en ritme d'anotació", valorava Ocampo.

   

  L'entrenador gallec no vol que l'equip miri més enllà de diumenge; vol que tots els focus estiguin dirigits cap a Vitòria, on la Penya no hi guanya des de la temporada 2011-2012 i on només hi ha sumat dos triomfs en els últims 20 desplaçaments.

   

  "De res ens serveix pensar en què pot passar en quinze dies o en el Betis-Barça. Jo crec en l'entrenament d'avui i en seguir treballant en la millora diària de l'equip", sentenciava Diego Ocampo.