Llefià celebra el Dia de la Dansa a la plaça Trafalgar

  0
  Dansa.jpg

  28/04/2017 – Amb una àmplia jornada que tindrà cita aquest dissabte amb diversos estils de balls i la participació d'una vintena d'escoles i entitats.

  Aquest dissabte, 29 d'abril, el barri de Llefià celebra el Dia Internacional de la Dansa durant tot el dia amb diverses actuacions d'una vintena d'entitats i escoles de Badalona i d'altres ciutats convidades, com Barcelona i Santa Coloma de Gramenet.

   

  L'acte, organitzat per la Comissió de Cultura de Llefià, esdevindrà a la plaça Trafalgar i es dividirà en dues parts. En primer lloc, durant tot el matí, d'11 a 14 hores, s'oferiran balls de cultura popular i regionals, com sardanes i sevillanes, a càrrec de l'Ateneu Cultural de Llefià, l'Agrupació Cultural Galega Agarimos de Badalona, Sweet Bollywood Badalona, Centre Cultural Aragonès, Bastoners de Canyet, Comunitat Xinesa de Santa Coloma de Gramenet i Caporales San Simón USA Barcelona.

   

  Mentre que a la tarda, a partir de les 17h, s'exhibirà dansa clàssica, contemporània i hip-hop, entre altres estils. En aquesta segona part participaran Emi Vivas Centre de Dansa, Black Diamonds, l'Atelier dels Artistes i les escoles de dansa Marisa Yudes, Tempo, Danzalona i Multiestil.

   

  ​Recordar que en la primera edició -de l'any passat que s'havia de celebrar al parc del Gran Sol-, es va haver de suspendre per la pluja, però, enguany es traslladaria la jornada al teatre Blas Infante en cas de precipitació.