El Divina es refà del derbi i el Sant Josep naufraga a Cornellà

0
    20
    DSC_0059 copia.JPG

24/10/2016 – Victòria del júnior de Dani Miret contra el Bàsquet Manresa en un encontre realment disputat (56-63).

El Divina Seguros Joventut deixaria enrere la derrota patida a l’Olímpic davant el FC Barcelona Lassa (74-80) imposant-se a la pista d’un Manresa que competiria molt bé pel partit. Els del Bages aprofitarien la baixa de Galán (en dinàmica del Prat) per presentar-li dificultats a la Penya, tot i que en l’últim període les forces locals semblarien acabar-se.

El Divina començaria el matx amb un bon ritme d’anotació, però no podria mantenir la mateixa dinàmica durant molts minuts seguits (34-34). L’excés d’irregularitat ofensiva patida pels verd-i-negres mantindria viva l’esperança d’un Manresa disposat a lluitar (47-48). En el quart definitiu, però, els locals no sabrien superar l’entramat defensiu plantejat per la Penya i només podrien anotar nou punts (56-63).

Per part badalonina, Eric González es reivindicaria amb una exhibició (30 de valoració), mentre que Pol Molins mantindria l’estat de gràcia dels darrers partits en moltes facetes (8 punts, 8 rebots, 8 assistències i 20 de valoració). Segon amb un balanç de 6/1, el Divina Seguros afrontarà el derbi de dissabte a casa contra el Sant Josep (12:30h) en un millor estat de forma que els parroquials.

Mal dia a Cornellà (64-56)

Al mateix grup de Júnior Preferent, el Sant Josep patiria la cinquena derrota en set jornades al camp d’un rival directe com el Cornellà (64-56). La formació de Marcel Roca viuria un mal dia i aniria massa a remolc des de bon començament (21-8).

Durant el primer temps, els parroquials només anotarien 18 punts (38-18), xifra impossible d’arreglar malgrat el 12 a 22 sumat en l’últim quart. Tot i situar-se a quatre de l’empat, el Cornellà mantindria la salma per sentenciar. L’actuació de Carlos Lorente (10) i Albert Prior (10) seria el més destacat d’un Sant Pep que visitarà l’Olímpic en cinquè lloc (2/5).