Ni Brandon Paul ni ningú (de moment)

  0
  Brandon-Paul-ACB-PHOTO_1505859593_269172_1875x2817.jpg

  24/10/2016 – El Divina Seguros Joventut no s’ha plantejat en cap moment tornar a contactar amb el nord-americà, principalment perquè la seva no és la posició que, en tot cas, s’hauria de reforçar.

   

  En els últims dies, la rumorologia havia començat a estendre’s en alguns sectors de l’afició del Divina Seguros Joventut. El nom de Brandon Paul, ara lluitant per fer-se un lloc dins del roster definitiu dels Sixers (NBA), sonava com a possible reforç de luxe de la Penya en cas que l’aler no aconseguís passar tots els talls de la franquícia de Philadelphia.

   

  Doncs bé, des de la direcció tècnica verd-i-negra no s’ha contemplat en cap moment aquesta possibilitat. “Bàsicament perquè la posició d’en Brandon no és la que en aquests moments ens està fallant més”, ens revelava Jordi Martí, director esportiu del Divina.

   

  “No estem anant a buscar Paul. Estem esperant a veure què passa. Si analitzem l’equip, allà on tenim problemes no és aquí”, afegia Martí. El director esportiu verd-i-negre tampoc “descarta res” en matèria de fitxatges, però és conscient que la situació de l’entitat “no és per llençar coets”.

   

  “Sempre som a punt i fem feina per si ens dónen llum verda per fer alguna cosa, però de moment no tenim aquesta llum”, deixava clar Martí. Tot, doncs, queda dit.