El Divina guanya a mig gas; el Sant Josep no reacciona

0
    31
    DSC_0067 copia.JPG

07/11/2016 – El júnior de la Penya supera el JAC Sants sense un excés de dificultats, mentre que els parroquials encaixen la quarta derrota seguida.

Malgrat no completar un partit brillant, el Divina Seguros Joventut no tindria massa dificultats per marxar de la pista del cuer amb la vuitena victòria de la temporada. El JAC Sants (0/9), darrer classificat del campionat, només plantaria cara durant el tercer període del matx i a causa de la relaxació verd-i-negra.

El conjunt de Dani Miret no exhibiria el seu nivell d’encert habitual, circumstància que no li impediria viure un duel plàcid. Els verd-i-negres obririen diferències des de l’inici (10-18), amb Dídac Cuevas com a màxim exponent en defensa i en la direcció (10 assistències, 8 recuperacions i 15 de valoració).

El base seria el jugador del Divina més connectat i facilitaria la feina dels companys a l’hora d’anotar (19-40 al descans). Durant el tercer període el JAC aniria a més (35-56), però el duel ja havia estat sentenciat prèviament (39-69).

Consolidat en segona posició (8/1), l’equip de Miret intentarà seguir el rastre d’un Barça Lassa que no falla (9/0). Dissabte vinent, el júnior verd-i-negre rebrà l’Olost (19:30h).

No hi ha reacció (64-94)

L’altre equip badaloní de Júnior Preferent, el CB Sant Josep, encaixaria el passat cap de setmana la quarta derrota consecutiva. La plantilla de Marcel Roca està patint per deixar enrere la mala dinàmica de resultats i tornaria a mostrar-se massa irregular davant l’Hospitalet.

El Sant Pep completaria un gran primer quart (24-17), però a partir del minut 12 els groc-i-liles començarien a tenir dificultats. L’auge defensiu de l’Hospi i el control del rebot ofensiu exercit pels visitants dibuixarien un parcial de 7 a 22 abans del descans (31-39).

En la represa, les diferències es mantindrien més o menys estables (50-61) fins a l’arribada dels triples de l’Hospitalet. El rival del Sant Josep marxaria amb un 58% d’encert en T3 i acabaria guanyant còmodament a Badalona (64-94). L’equip de Roca és sisè (2/7) i diumenge vinent disputarà un duel de màxima pressió a la pista d’un rival directe: el JAC Sants (10:45h).