El Turó d’en Caritg acull la 5a Matinal Motera per les malalties minoritàries

  0
  54
  DSC_8264.JPG

  07/11/2016 – Centenars de motoristes col·laboren en una jornada solidària per recaptar fons econòmics per la investigació de les malalties minoritàries.

  Centenars de motos s’han retrobat aquest diumenge a la plaça del Turó d’en Caritg, al barri de Sistrells, per celebrar la cinquena edició de la Matinal Motera Solidària amb les malalties minoritàries, organitzada un any més per l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg i l’Associació de Comerciants La Salut Alta-Pau Piferrer.

   

  Prop de les deu del matí es donava sortida a la concentració motera des de l’avinguda i amb un circuit que ha recorregut diversos carrers de la ciutat de Badalona, però també de Montgat i Tiana, fins a arribar al mateix punt de sortida. Per continuar amb la jornada solidària, a la plaça central de la festa es donava cita a la botifarrada solidària i a les actuacions de Manuel Fernández i Karol Luque, com així també l’espectacle del jove mac badaloní Sergi López. Un sorteig d’un viatge posava punt final a la jornada. A més a més, durant tot el cap de setmana els veïns han pogut gaudir d’una fira artesanal amb comerciants del barri.

   

  Recordar que la meitat dels diners recaptats en aquesta botifarrada solidària es destinarà al Cap de Secció de Nefrologia Pediàtrica, Genètica i Metabolisme i Unitat de Malalties Minoritàries de la Fundació de la Salut Germans Trias i Pujol.