El Divina Seguros lliga el segon punt del pla de viabilitat: hi ha acord amb els bancs

  0
  f5GTV30A.jpg

  08/02/2017 – Després de formalitzar per escrit el pacte amb Hisenda, la Penya signarà en breu un acord amb les entitats on hi té els passius.

   

  El Divina Seguros Joventut continua fent passes per caminar cap a un futur ordenat. La setmana passada, l’entitat anunciava la signatura d’un acord singular amb Hisenda per retornar els tres milions d’euros de deute que es manté amb l’Agència Tributària en un període de vuit anys (400.000 euros per temporada).

   

  Aquest no és l’únic deute que manté la Penya, ja que el total s’enfila fins als deu milions. Aquest deute està suportat pels actius que té el Divina Seguros Joventut, aspecte fonamental per esquivar la liquidació.

   

  Un cop tancat el capítol d’Hisenda, el club treballava en un acord amb les entitats bancàries a les quals deu diners, sent Bankia la principal. Segons ha pogut saber aquest diari, l’acord ja és una realitat i només falta la signatura, la qual es produirà en breu.

   

  Des del Divina Seguros es transmet optimisme i cautela a parts iguals. El consell té la sensació d’haver “guanyat” els dos partits que tocava jugar “fora de casa”, però ara toca aconseguir el triomf en el matx “de casa”. Els terrenys de Mas Ram són la clau.