El femení B de la Penya guanya el derbi a Casagemes

0
    203
    La Penya B guanya el derbi

El sènior femení B de la Penya es va amb la victòria en el derbi badaloní de Primera Catalana (59-69). Després d’uns primers dinou minuts d’igualtat màxima, un parcial de 0 a 14, favorable a les verd•i•negres, entre el final del segon quart i l’inici del tercer, va decantar la balança, sense que les noies de Jèssica Garcia tinguessin opcions. Maria Castro (17p) per les locals i Núria Barbé (18p, 3 triples) per les visitants, van ser les jugadores més destacades. L’altre equip badaloní d’aquest grup, la UB Llefià, no va tenir opcions a la pista del líder, el CN Terrassa (55-40).

El Circol cau a Sant Cugat

El Coto va caure a Sant Cugat (75-61). A excepció del primer Quart, els badalonins van anar a remolc durant gran part del partit. L’únic moment de reacció va arribar en el tercer quart (51-47), però no va ser suficient per tenir opcions de victòria. Alvaro Puertas (21p, 3/7 triples) va ser el jugador més destacat dels badalonins

Ademar continua sumant a La Plana. Tercera derrota consecutiva de la Minguella

Els Maristes Ademar van sumar un nou triomf a La Plana contra el Vic (73-66). Després d’una primera part igualada (36-33 al descans), Els maristes sortien de vestidors més endollats, amb un parcial de 16 a 5. Els visitants, però, van anar escurçant diferències en el marcador, situant-se a quatre punts a menys d’un minut del final (68-64). Un triple de Marc Canillas va ser definitiu per al triomf local. Marc Hermoso (19p) va ser el millor jugador badaloní. La Minguella va perdre a Mataró davant la UE (76-56). Un 23 a 12 en el tercer quart va ser demolidor per a les aspiracions dels de Casagemes, Malgrat la igualtat de la primera part. Els 12 punts de Sergi Ors i els 11 punts de Sergi Roureda, no van ser suficients

Primera Catalana de vertigen

Si una categoria ens té reservades fortes emocions, aquesta no és una altra que la Primera Catalana masculina. Amb Minguella i Santa Coloma destinats a fer de jutges, ja que no poden pujar a Copa Catalunya, Badalonés i Llefià per l’ascens, i Sant Andreu Natzaret i Sant Josep, per evitar el descens, hauran de lluitar de valent fins a les darreres jornades de lliga. Precisament, el Sampep guanyava de forma contundent al SAN (77-50). Un parcial de 17 a 2 a l’inici del segon Quart, va posar molta terra el mig entre els dos equips. David Imañas (24p) va ser el principal baluard ofensiu del Sant Josep. A la part de dalt, Badalonés i LLefià van sumar victoria en els seus partits. Badalonés s’imposava al Castellar (76-61). Dani Muñoz (15p) i Ferran Barceló (13p) van ser els més destacats. La UB Llefià sumava, al seu poliesportiu, la victòria contra CN Terrasa (62-47), Malgrat les baixes d’Alex Eñeso i Marcos Morales. Isma Guerrero (13p) va ser el líder ofensiu. La Minguella B va perdre el lideratge de la categoria a la pista del Castelllet (77-64).

A la Segona Catalana, l’Ademar B guanyava el derbi contra l’ABB a la pròrroga (57-55). Amb aquest triomf, l’equip de Maristes manté vives les aspiracions de permanéncia. Badalonés es veia superat contra Masnou (66-75), continuant en linea descendent des de la marxa de Gerard Sevillano.