El femení de la Penya s’estrena a Challenge amb triomf (65-59)

0
    39
    CJB

El femení de la Penya va estrenar la seva casella de victòries en la segona jornada de la Liga Femenina Challenge, la primera que es va disputar a l’Olímpic.

L’equip dirigit per Guillem Abelló va aconseguir la primera victòria a la categoria després de fer un excel·lent partit davant el Raca Granada (65-59.

La pivot Olga Ruano va estrenar el marcador i va fer la primera cistella de la categoria com a local, i el Joventut va aprofitar l’encert inicial en el tir exterior per dominar el partit al primer quart amb claredat (22-15).

Al segon període, la Penya seguia per davant, 25-20, però un parcial de 4-10 al tram final del quart va permetre al Granada marxar al descans dominant el duel, 29-30.

L’inici de la segona part no va ser favorable. El Raca va ampliar la seva diferència fins els 11 punts (34-45). Lluny de rendir-se, el Joventut va reaccionar i va empatar el duel a 49 quan quedava un quart per disputar-se.

En aquest instant va arribar la millor versió de l’equip verd-i-negre. Una gran defensa, sumada a moments de gran inspiració en atac, sobretot de Mireia Vila i Olga Ruano, van segellar la primera victòria de la Penya a LF Challenge.

Amb 12 punts, 10 rebots, 7 assistències i 26 de valoració, Mireia Vila va ser la jugadora més destacada del femení de la Penya. Gran partit d’Olga Ruano, qui amb 19 punts va dominar la zona en tot moment i va ser peça clau en el triomf verd-i-negre.

El proper partit del Joventut serà aquest dissabte a Cáceres, a la pista de l’Al-Qázeres Extremadura. Bones sensacions en aquest inici de temporada pel femení de la Penya.