El primer premi de la Loteria cau a Badalona

  0
  54

  El primer premi de la Loteria cau a Badalona. L’administració de loteria número 15 de Badalona, situada al Passatge Riu Ter 5-7, al cor del barri de Lloreda, ha venut el número guardonat.

  En el sorteig de Loteria Nacional celebrat el passat 2 d’octubre, el primer premi va quedar associat al número 87153, consignat a l’administració badalonina. Recordem que guanyar la Loteria suposa una recompensa econòmica de 60.000 euros per cada dècim comprat.

  A banda de Badalona, el número guanyador de la Loteria també ha tocat a El Ejido (Almeria), Cabra (Córdoba), Lugo de Llanera (Astúries), Selva (Illes Balears), Tomares (Sevilla) i Canals (València).

  La nostra ciutat ja ha viscut alegries d’aquesta naturalesa en els darrers anys. Al 2017, la Loteria deixava un milió d’euros a Morera. Al 2015, per exemple, al Màgic es va vendre el cinquè premi de la Grossa. Al 2016 i 2017 també va tocar un primer i segon premi de la Loteria Nacional, mentre que al 2014 l’administració del Màgic va repartir més de dos milions en dues setmanes. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí