El Festival Blues & Ritmes 2015 omple Badalona de bona música

  0
  bluesiritmes2015.png

  18/04/2015 – Els teatres Principal i Zorrilla de Badalona seran l’escenari de les quatre propostes que configuren el cartell de la nova edició del Festival Blues i Ritmes.

  Els teatres Principal i Zorrilla de Badalona seran l’escenari de les quatre propostes que configuren el cartell de la nova edició del Festival Blues i Ritmes, dues de les quals són de procedència nord-americana i dues que presenten una clara essència mediterrània. El Festival comença aquest proper dissabte 18 d’abril, a les 21 hores, al Teatre Prinicipal, amb el concert de Soleá Morente y los Evangelistas, grup encapçalat per la darrera revelació de la família Morente.

   

  El diumenge 19 d’abril, a les 19 hores, també al Principal, arribarà el torn de Sara Watkins, Sarah Jarosz i Aoife O’Donovan. En la seva primera actuació a Espanya, les tres artistes aportaran una bona ració de somriures i bluegrass. La tercera actuació i una de les figures més esperades arribaran el proper dimecres, dies 22. A partir de les 21 hores, el productor històric d’U2 i Bob Dylan, Daniel Lanois, presentarà un ambiciós directe audiovisual de projeccions i música experimental. Tancarà la 26a edició del Bluis & Ritmes Maria del Mar Bonet, el dissabte 25.

   

  Les entrades estan a la venda a les taquilles del Teatre Zorrilla de dijous a dissabte de 18 – 20.30h i a través de la pàgina web Ticketea.com. També hi ha disponible un abonament per assistir els quatre concerts a un preu de 50 euros.