La Colla Micaco dóna a conèixer el món casteller als més petits de la ciutat

  0
  38
  castellers infantil.jpg

  18/04/2015 – Els Castellers de Badalona organitzen aquest dissabte 18 d'abril, a la plaça de la Plana, el Dia del Micaquet, una jornada oberta a tota la ciutat perquè els més petits coneguin el món casteller d'una manera divertida. 

  Els Castellers de Badalona organitzen aquest dissabte 18 d'abril, a la plaça de la Plana, el Dia del Micaquet, una jornada oberta a tota la ciutat perquè els més petits coneguin el món casteller d'una manera divertida. Es tracta d'una festa infantil plena de jocs i activitats per a la canalla i perquè les famílies gaudeixin i passin una estona en companyia de la colla castellera local.

   

  La jornada comptarà amb dos enormes castells inflables, un divertit taller casteller adequat a l'edat del públic, gimcana castellera on pares, mares i fills podran participar conjuntament, lectura d'un conte inèdit i especialment elaborat per aquesta ocasió, xocolatada per tothom, jocs de taula i un grup d'animació infantil, entre d'altres activitats. A més, es realitzarà un concurs de dibuix on el guanyador serà el que s'utilitzarà com a cartell per promocionar la II Diada Castellera Infantil de Festes de Maig.

   

  Tot i que les activitats principals de la jornada estan encarades per a nens i nenes de edats compreses entre els cinc i dotze anys, també hi haurà un espai de jocs per als més petits de la casa. L'horari de la jornada serà d'11 a 14h i de 16 a 19h.